Schaats-Specialist | Raps Voltage 4 Volledige grootte weergeven

Schaats-Specialist | Raps Voltage 4

Deze Raps schaats verwijst uitspraken als ‘zere enkels’ en ‘koude voeten’ naar het verleden. Verder biedt een hoogwaardige softboot de nodige steun en comfort in combinatie met de kwaliteit van het ijzer.

Meer details

Schaats-Specialist | Raps Voltage 4 <h1><strong>Raps Voltage V4 Man</strong></h1> <p>Raps ontwikkelde deze softboot als alternatief voor de harde hoge schoenen van de concurrenten. De softboot is ontwikkeld als damesmodel en herenmodel. Hierdoor wordt het draagcomfort nog eens extra vergroot.</p> <h3>Schaatstest winnaar</h3> <p><strong></strong>De ANWB riep de Raps Voltage uit tot testwinnaar van de schaatsentest in het blad De Kampioen. Als pluspunten werden onder andere de 'zeer goede rijeigenschappen', de 'zeer comfortabele en warme schoen' en de 'zeer goede afwerking' genoemd.<strong> </strong></p> <h3>Multifunctioneel</h3> <p><strong></strong>De Voltage is volledig instelbaar (zijdelings en naar voren en achter) en tevens uitwisselbaar voor inline-skates. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstel vervangen. Hiermee ben je dus in staat om optimaal plezier te beleven van je aankoop. Met de Raps Voltage maak je in de zomer tochten over fietspaden in de natuur. In de winter beleef je uren lang schaatsplezier op de slootjes en de vaartjes die Nederland rijk is.</p> <h3><strong>De Raps schaats</strong></h3> <p><strong></strong>De driehoeksbuis is onverwoestbaar. De schaats heeft een ijzer met een hardheid van 58 HrC. De V4 driehoeksbuis is relatief simpel om te bouwen tot een klapschaats met behulp van een klapset.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <span><a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></span></p>
230,58 €

Raps Voltage V4 Man

Raps ontwikkelde deze softboot als alternatief voor de harde hoge schoenen van de concurrenten. De softboot is ontwikkeld als damesmodel en herenmodel. Hierdoor wordt het draagcomfort nog eens extra vergroot.

Schaatstest winnaar

De ANWB riep de Raps Voltage uit tot testwinnaar van de schaatsentest in het blad De Kampioen. Als pluspunten werden onder andere de 'zeer goede rijeigenschappen', de 'zeer comfortabele en warme schoen' en de 'zeer goede afwerking' genoemd.

Multifunctioneel

De Voltage is volledig instelbaar (zijdelings en naar voren en achter) en tevens uitwisselbaar voor inline-skates. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstel vervangen. Hiermee ben je dus in staat om optimaal plezier te beleven van je aankoop. Met de Raps Voltage maak je in de zomer tochten over fietspaden in de natuur. In de winter beleef je uren lang schaatsplezier op de slootjes en de vaartjes die Nederland rijk is.

De Raps schaats

De driehoeksbuis is onverwoestbaar. De schaats heeft een ijzer met een hardheid van 58 HrC. De V4 driehoeksbuis is relatief simpel om te bouwen tot een klapschaats met behulp van een klapset.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>

  • Materiaal ijzer: aluminium
  • Materiaal schoen: kunststof
  • Hardheid ijzer: 59 HrC