Viking Combi Deluxe Schaatsen Volledige grootte weergeven

Viking Combi Deluxe Schaatsen

De Combi Deluxe heeft een comfortabele zachte binnenschoen en zorgt voor ondersteuning en isolatie voor de voet en enkel. Deze schaats is uitgerust met een sterker ijzer dan de basic en is dus meer geschikt voor natuurijs. Kortom de idelale schaats voor de beginnende en recreatieve schaatser.

Meer details

Viking Combi Deluxe Schaatsen <div class="text">De Combi Deluxe heeft een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort.De zachte tong zorgt voor een makkelijke instap. <p>Een hoge Semi softboot voor maximaal comfort en een stijve schacht voor een gegarandeerde stabiliteit. De sluiting bestaat uit een veter en klittenband op de wreef en een clip op de schacht. </p> <p>Een lage Viking I schaats vormt het onderstel, welke is afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het staal is 1,3 mm dik, wat de schaats extra sterk maakt en bij uitstek geschikt voor natuurijs.</p> <p>Ook verkrijgbaar in: Combi Basic, Combi Kunststof klap, Combi Slider.</p> </div> <div class="clear"> </div> <div class="clear"> </div> <h2><span class="prodkop">Onderstelspecificaties</span><span></span></h2> <div class="clear"> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Onderstel:</div> <div class="prodwaarde">Viking I laag</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Materiaal v.d. buis:</div> <div class="prodwaarde">Staal</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Diameter v.d buis:</div> <div class="prodwaarde">15mm</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Materiaal v.h. schaatsstaal:</div> <div class="prodwaarde">Gelegeerd koolstofstaal</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Dikte v.h. schaatsstaal:</div> <div class="prodwaarde">1,3 mm</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Bevestiging schaatsstaal:</div> <div class="prodwaarde">Puntlassen</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Nabewerking:</div> <div class="prodwaarde">Slijpen</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Afwerking:</div> <div class="prodwaarde">Poedercoat</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Kleur:</div> <div class="prodwaarde">Zwart</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Maten:</div> <div class="prodwaarde">34 t/m 50</div> <div class="prodwaarde"></div> <div class="prodwaarde">Schaats valt klein, neem 1 maat groter dan uw schoenmaat.</div> </div>
148,72 €
De Combi Deluxe heeft een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort.De zachte tong zorgt voor een makkelijke instap.

Een hoge Semi softboot voor maximaal comfort en een stijve schacht voor een gegarandeerde stabiliteit. De sluiting bestaat uit een veter en klittenband op de wreef en een clip op de schacht. 

Een lage Viking I schaats vormt het onderstel, welke is afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het staal is 1,3 mm dik, wat de schaats extra sterk maakt en bij uitstek geschikt voor natuurijs.

Ook verkrijgbaar in: Combi Basic, Combi Kunststof klap, Combi Slider.

 
 

Onderstelspecificaties

 
Onderstel:
Viking I laag
Materiaal v.d. buis:
Staal
Diameter v.d buis:
15mm
Materiaal v.h. schaatsstaal:
Gelegeerd koolstofstaal
Dikte v.h. schaatsstaal:
1,3 mm
Bevestiging schaatsstaal:
Puntlassen
Nabewerking:
Slijpen
Afwerking:
Poedercoat
Kleur:
Zwart
Maten:
34 t/m 50
Schaats valt klein, neem 1 maat groter dan uw schoenmaat.