Viking Combinoor Klapschaats Volledige grootte weergeven

Viking Combinoor Klapschaats

De Viking combinoor klapschaats is een schaats die comfort combineert met de snelheid van de klapschaats. Ideaal voor de lange natuurijs tocht en als je warme voeten wilt houden. De schoen is hetzelfde in de combi serie, de klapschaats heeft een unieke buis van kunststof en RVS staal, deze is zeer stevig. 

Meer details

Viking Combinoor Klapschaats <h1>Combi Kunststof Klap</h1> <div class="clear"> </div> <div class="text">Een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort.<strong> </strong>De zachte tong zorgt voor een makkelijke instap.<strong> </strong> <p>Een hoge Semi softboot voor maximaal comfort en een stijve schacht voor een gegarandeerde stabiliteit. De sluiting bestaat uit een veter en klittenband op de wreef en een clip op de schacht. </p> De Combi I Kunststofklap heeft een klapschaats met een unieke buis van een hoogwaardige kunststof en een RVS ijzer. Om het onderhoud tot een minimum te beperken bestaat het klapmechnisme uit kogellagers, veren en bevestigingsmateriaal van RVS.<strong> </strong><br /><p>Ook verkrijgbaar in: Combi De Luxe, Combi Basic en Combi Slider</p> </div> <h2><span class="prodkop">Onderstelspecificaties</span></h2> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Onderstel:</div> <div class="prodwaarde">Kunstof Klap</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Materiaal v.h. schaatsstaal:</div> <div class="prodwaarde">Martensitisch chroomstaal, RVS</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Dikte v.h. schaatsstaal:</div> <div class="prodwaarde">1,2 mm</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Bevestiging schaatsstaal:</div> <div class="prodwaarde">Spuitgieten</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Kleur:</div> <div class="prodwaarde">Zwart</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Hoogte:</div> <div class="prodwaarde">35 mm</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Maten:</div> <div class="prodwaarde">36 t/m 47</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Beugel:</div> <div class="prodwaarde">Kunststof klapmechanisme</div> </div>
169,38 €

Combi Kunststof Klap

 
Een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort. De zachte tong zorgt voor een makkelijke instap. 

Een hoge Semi softboot voor maximaal comfort en een stijve schacht voor een gegarandeerde stabiliteit. De sluiting bestaat uit een veter en klittenband op de wreef en een clip op de schacht. 

De Combi I Kunststofklap heeft een klapschaats met een unieke buis van een hoogwaardige kunststof en een RVS ijzer. Om het onderhoud tot een minimum te beperken bestaat het klapmechnisme uit kogellagers, veren en bevestigingsmateriaal van RVS. 

Ook verkrijgbaar in: Combi De Luxe, Combi Basic en Combi Slider

Onderstelspecificaties

Onderstel:
Kunstof Klap
Materiaal v.h. schaatsstaal:
Martensitisch chroomstaal, RVS
Dikte v.h. schaatsstaal:
1,2 mm
Bevestiging schaatsstaal:
Spuitgieten
Kleur:
Zwart
Hoogte:
35 mm
Maten:
36 t/m 47
Beugel:
Kunststof klapmechanisme