Zandstra 1250 Long Track III Volledige grootte weergeven

Zandstra 1250 Long Track III

De Zandstra Long Track combineert stevigheid met comfort. Voor mensen die graag extra ondersteuning willen voor hun enkels, is dit de perfecte keuze. Makkelijk te sluiten door combinatie van veter en gesp. Ideaal voor het schaatsen van lange afstanden.

Meer details

Zandstra 1250 Long Track III <h2><span>Zandstra 1250 Long Track online kopen</span></h2> <p><span>De Zandstra semi soft schoen (Low Heel). Deze combineert een zeer laag gewicht met veel comfort. De schoen geeft steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid en blaren behoren tot het verleden. Sluiting door combinatie van veter en gesp. Zeer comfortabele schoen voor het lange afstandswerk. </span><br /><br /></p> <h3><span>Schaats</span></h3> <p><span>De traditionale stalen buis is vervangen door een aluminium buis met RVS gereedschapstaal blad (Toolsteel). De hardheid is 60Rc. Dit betekent veel langer scherp. De dikte is 1.25. Hierdoor uitermate geschikt voor zowel kunst- als natuurijs. Verkrijgbaar is de m</span>aten 37 - 47.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <span><a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></span></p>
125,62 €

Zandstra 1250 Long Track online kopen

De Zandstra semi soft schoen (Low Heel). Deze combineert een zeer laag gewicht met veel comfort. De schoen geeft steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid en blaren behoren tot het verleden. Sluiting door combinatie van veter en gesp. Zeer comfortabele schoen voor het lange afstandswerk. 

Schaats

De traditionale stalen buis is vervangen door een aluminium buis met RVS gereedschapstaal blad (Toolsteel). De hardheid is 60Rc. Dit betekent veel langer scherp. De dikte is 1.25. Hierdoor uitermate geschikt voor zowel kunst- als natuurijs. Verkrijgbaar is de maten 37 - 47.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>

  • Materiaal ijzer: Toolsteel
  • Materiaal schoen: kunststof
  • Hardheid ijzer: 60 HrC