Zandstra Comfort Noor 1292 Volledige grootte weergeven

Zandstra Comfort Noor 1292

Deze Zandstra semi softschoen combineert een zeer laag gewicht met veel comfort. De schoen geeft steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid en blaren behoren tot het verleden. Sluiting door combinatie van veter, gesp en velcro-strap. Zeer comfortabele schoen voor het lange afstandswerk.

Let op, deze schaats valt klein: 1 maat groter dan uw schoenmaat.

Meer details

Zandstra Comfort Noor 1292 <h2>Zandstra schaatsen</h2> <p>Let op, deze schaats valt klein: 1 maat groter dan uw schoenmaat.<br /><br />De Zandstra semi-softschoen combineert een zeer laag gewicht met veel comfort. Sluiting door combinatie van veter, gesp en klittenband. De schoen geeft steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid en blaren behoren tot het verleden. Kortom een zeer comfortabele schoen voor het schaatsen van langere afstanden.</p> <h3><strong>De schaats</strong></h3> <p>Bij de Zandstra Comfort Noor 1292 is de traditionale stalen buis vervangen door een aluminium buis met RVS gereedschapstaal blad (Toolsteel). De hardheid van het Zandstra ijzer is 60 HrC. Dit betekent dat uw schaatsen langer scherp blijven. De dikte is 1.25. Hierdoor is deze Zandstra schaats uitermate geschikt voor zowel kunst- als natuurijs.</p> <h3>Zandstra combinoor</h3> <p>Voor schaatsliefhebbers die net zijn begonnen met schaatsen of snel last heben van zere enkels is dit model ideaal. Het kiezen van een schaats die goed past bij het niveau van de rijder is belangrijk. Mensen die extra stevigheid nodig hebben kunnen beter kiezen voor een laag model schaats. Dit betekent dat het ijzer gemonteerd is op korte buizen, waardoor de afstand tot het ijs minimaal is. De  stevige Zandstra schoenen zorgen ervoor dat de enkels goed worden ondersteund.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <span><a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></span></p>
120,66 €

Zandstra schaatsen

Let op, deze schaats valt klein: 1 maat groter dan uw schoenmaat.

De Zandstra semi-softschoen combineert een zeer laag gewicht met veel comfort. Sluiting door combinatie van veter, gesp en klittenband. De schoen geeft steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid en blaren behoren tot het verleden. Kortom een zeer comfortabele schoen voor het schaatsen van langere afstanden.

De schaats

Bij de Zandstra Comfort Noor 1292 is de traditionale stalen buis vervangen door een aluminium buis met RVS gereedschapstaal blad (Toolsteel). De hardheid van het Zandstra ijzer is 60 HrC. Dit betekent dat uw schaatsen langer scherp blijven. De dikte is 1.25. Hierdoor is deze Zandstra schaats uitermate geschikt voor zowel kunst- als natuurijs.

Zandstra combinoor

Voor schaatsliefhebbers die net zijn begonnen met schaatsen of snel last heben van zere enkels is dit model ideaal. Het kiezen van een schaats die goed past bij het niveau van de rijder is belangrijk. Mensen die extra stevigheid nodig hebben kunnen beter kiezen voor een laag model schaats. Dit betekent dat het ijzer gemonteerd is op korte buizen, waardoor de afstand tot het ijs minimaal is. De  stevige Zandstra schoenen zorgen ervoor dat de enkels goed worden ondersteund.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>