Zandstra Cross Country Combi SKS - Clicknoor Volledige grootte weergeven

Zandstra Cross Country Combi SKS - Clicknoor

Deze clicknoor heeft een zeer comfortabele Alpina Schoen. Deze schoen geeft ruim voldoende steun ter hoogte van de enkels, en is uitstekend geïsoleerd. De schoen voldoet aan alle eisen om zeer comfortabel de nodige uren op het ijs door te brengen. Een extra flap over de veters zorgt voor bescherming tegen vocht en kou.

Meer details

-0,00 €

Zandstra Cross Country Combi SKS - Clicknoor <h2>Zandstra Clicknoor </h2> <p>Deze Zandstra schaatsen hebben een zeer comfortabele Alpina Schoen. Deze schoen geeft ruim voldoende steun ter hoogte van de enkels, en is uitstekend geïsoleerd. De schoen voldoet aan alle eisen om zeer comfortabel de nodige uren op het ijs door te brengen. Een extra flap over de veters zorgt voor bescherming tegen vocht en kou. Deze schoen komt het best tot zijn recht met de NNN R3 Binding.</p> <h3>Het materiaal</h3> <p>De Zandstra schaatsen zijn gemaakt van een speciaal geëxtrudeerd aluminium profiel. De schaats heeft een laag gewicht (+/- 600 gram per paar) en de torsiestijfheid, in combinatie met het hoogwaardige R.V.S. staal (60 HrC) maken deze schaats ook ideaal voor lange tochten (zoals de elfstedentocht).<br /><br />De Zandstra schaats is voorzien van het Fit All Systeem. Dit zorgt ervoor dat de binding in de lengte instelbaar is.</p> <h3>Zandstra Clicknoor</h3> <p>De clicknoor is een combinatie van schaatsen en skiën. De zool van de Zandstra schoen wordt aan de voorkant in de binding geklikt. De voorkant scharniert. De hak is los. In Nederland worden deze schaatsen steeds populairder. Evenwel in Scandinavië, maar ook op de Weissensee, hebben de Cross Country schaatsen de conventionele noren voor een belangrijk deel vervangen.De schoen is gemakkelijk los en vast te klikken en kan ook gebruikt worden voor langlaufskiën. De Zandstra schaatsen zijn laag en daardoor stabiel.</p> <p><br />Standaard ronding 27.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <span><a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></span></p>
296,69 €

Zandstra Clicknoor 

Deze Zandstra schaatsen hebben een zeer comfortabele Alpina Schoen. Deze schoen geeft ruim voldoende steun ter hoogte van de enkels, en is uitstekend geïsoleerd. De schoen voldoet aan alle eisen om zeer comfortabel de nodige uren op het ijs door te brengen. Een extra flap over de veters zorgt voor bescherming tegen vocht en kou. Deze schoen komt het best tot zijn recht met de NNN R3 Binding.

Het materiaal

De Zandstra schaatsen zijn gemaakt van een speciaal geëxtrudeerd aluminium profiel. De schaats heeft een laag gewicht (+/- 600 gram per paar) en de torsiestijfheid, in combinatie met het hoogwaardige R.V.S. staal (60 HrC) maken deze schaats ook ideaal voor lange tochten (zoals de elfstedentocht).

De Zandstra schaats is voorzien van het Fit All Systeem. Dit zorgt ervoor dat de binding in de lengte instelbaar is.

Zandstra Clicknoor

De clicknoor is een combinatie van schaatsen en skiën. De zool van de Zandstra schoen wordt aan de voorkant in de binding geklikt. De voorkant scharniert. De hak is los. In Nederland worden deze schaatsen steeds populairder. Evenwel in Scandinavië, maar ook op de Weissensee, hebben de Cross Country schaatsen de conventionele noren voor een belangrijk deel vervangen.De schoen is gemakkelijk los en vast te klikken en kan ook gebruikt worden voor langlaufskiën. De Zandstra schaatsen zijn laag en daardoor stabiel.


Standaard ronding 27.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>

  • Materiaal ijzer: staal
  • Materiaal schoen: kunststof
  • Hardheid ijzer: 60 HrC