EVO Adore Adult vast Volledige grootte weergeven

EVO Adore Adult vast

Een kwalitatief goede schaats voor de (beginnende) schaatser die van schaatsen zijn hobby heeft gemaakt.

Meer details

EVO Adore Adult vast <p>De kuipschoen biedt de schaatser, door het hoog doorlopende, thermoplastische contrefort, goede ondersteuning van de voeten, wat de basis vormt voor een goede stand op de schaatsen en daarmee voor een goede schaatstechniek. Een goede schoen hoeft niet duur te zijn!</p> <p>Door een speciale boogvormige uitsparing over de lengte van de aluminium schaatsbuis, blijft het chroomstalen ijzer flexibel, waardoor de schaats prettig stuurt en schaatstechnische aspecten als valbeweging en sturing van de schaats voor een ieder uitvoerbaar worden.</p> <p>Chroomstaal heeft als voordeel dat het niet snel roest, maar dat het goed scherp te slijpen is. Geschikt voor zowel kunstijs als natuurijs.</p> <p>Het aluminium onderstel biedt de schaatser de mogelijkheid om, als de tijd/techniek er rijp voor is, de vaste schaats om te bouwen tot klapschaats. Alleen de vaste potten hoeven hiervoor vervangen te worden door een EVO klapmechanisme. Uit te voeren door de vakhandel.</p> <p>De achterpot van het vaste onderstel is voorzien van een lengtesleuf. De schaats biedt hierdoor de mogelijkheid om op 1 maat schaatsonderstel meerdere schoenmaten te monteren. Dit kan een voordeel zijn voor kinderen in de groei.</p> <p>Glasvezel kuip, thermoplastisch contrefort Synthetisch lederen voering Waxveters Schaatsbuis van 7000 aluminium Chroom stalen mes.</p> <p>Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.</p>
328,93 €

De kuipschoen biedt de schaatser, door het hoog doorlopende, thermoplastische contrefort, goede ondersteuning van de voeten, wat de basis vormt voor een goede stand op de schaatsen en daarmee voor een goede schaatstechniek. Een goede schoen hoeft niet duur te zijn!

Door een speciale boogvormige uitsparing over de lengte van de aluminium schaatsbuis, blijft het chroomstalen ijzer flexibel, waardoor de schaats prettig stuurt en schaatstechnische aspecten als valbeweging en sturing van de schaats voor een ieder uitvoerbaar worden.

Chroomstaal heeft als voordeel dat het niet snel roest, maar dat het goed scherp te slijpen is. Geschikt voor zowel kunstijs als natuurijs.

Het aluminium onderstel biedt de schaatser de mogelijkheid om, als de tijd/techniek er rijp voor is, de vaste schaats om te bouwen tot klapschaats. Alleen de vaste potten hoeven hiervoor vervangen te worden door een EVO klapmechanisme. Uit te voeren door de vakhandel.

De achterpot van het vaste onderstel is voorzien van een lengtesleuf. De schaats biedt hierdoor de mogelijkheid om op 1 maat schaatsonderstel meerdere schoenmaten te monteren. Dit kan een voordeel zijn voor kinderen in de groei.

Glasvezel kuip, thermoplastisch contrefort Synthetisch lederen voering Waxveters Schaatsbuis van 7000 aluminium Chroom stalen mes.

Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.