Zandstra Frisia Ontario (verstelbare hockeyschaats) Volledige grootte weergeven

Zandstra Frisia Ontario (verstelbare hockeyschaats)

Deze Zandstra moulded schoen met twee gespen biedt zeer goede steun en het gemak van het snel aan- en uittrekken. Het is niet meer nodig de handschoenen uit te trekken. De schoen groeit met de voet mee. Dit door middel van verstelling van de hielcap. Met andere woorden: een jeugdschaats voor meer dan 1 seizoen.

Meer details

Zandstra Frisia Ontario (verstelbare hockeyschaats) <h2>Zandstra Frisia Ontario online bestellen</h2> <p>De Zandstra schoen groeit met de voet mee. Dit door middel van verstelling van de hielcap. Met andere woorden: een jeugdschaats voor meer dan 1 seizoen. Deze Zandstra moulded schoen met twee gespen heeft 2 voordelen:</p> <ol> <li>Zeer goede steun</li> <li>Het gemak van het snel aan- en uittrekken (de handschoenen hoeven niet meer uit)</li> </ol> <div> </div> <h3><strong>Zandstra schaats</strong></h3> <p>De Zandstra kunststof schaats is geïntegreerd in de schoen. Uw zoon of dochter schaatst hiermee op een zeer stabiele en betrouwbare schaats. Staat garant voor vele uren schaatsplezier.</p>
33,02 €

Zandstra Frisia Ontario online bestellen

De Zandstra schoen groeit met de voet mee. Dit door middel van verstelling van de hielcap. Met andere woorden: een jeugdschaats voor meer dan 1 seizoen. Deze Zandstra moulded schoen met twee gespen heeft 2 voordelen:

  1. Zeer goede steun
  2. Het gemak van het snel aan- en uittrekken (de handschoenen hoeven niet meer uit)
 

Zandstra schaats

De Zandstra kunststof schaats is geïntegreerd in de schoen. Uw zoon of dochter schaatst hiermee op een zeer stabiele en betrouwbare schaats. Staat garant voor vele uren schaatsplezier.