Zandstra Head ijshockey schaatsen Volledige grootte weergeven

Zandstra Head ijshockey schaatsen

De Zandstra Head combineert een goede pasvorm met een speciale voering. De Zandstra schoen is sterk en heeft een volledige vetersluiting. Het ijzer is gemaakt van gehard koolstof staal. Voor de recreatieve schaatser een prima schaats voor een aantrekkelijke prijs.

Meer details

Zandstra Head ijshockey schaatsen <h2>Zandstra Head Ijshockey online kopen</h2> <p>De Zandstra Head combineert een goede pasvorm met een speciale voering. De Zandstra schoen is sterk en heeft een volledige vetersluiting. Het ijzer is gemaakt van gehard koolstof staal. Voor de recreatieve schaatser een prima schaats voor een aantrekkelijke prijs.</p> <h3>Over ijshockey</h3> <p>IJshockey is de snelste teamsport ter wereld. De sport valt onder de ‘balsporten’ alleen is de puck waarmee gespeeld wordt is geen ronde bal, maar een platte schijf van rubber. De puck kan een snelheid halen van wel 150 km per uur. Het spel wordt gespeeld door 2 teams. Beide teams mogen 6 spelers tegelijk in het veld hebben staan. Hierbij zit ook een doelman (goalie genoemd bij ijshockey). Traditioneel zijn er 2 verdedigers en 3 aanvallers. Omdat ijshockey een intensieve sport is, mag er voortdurend gewisseld worden.</p> <h3>Geschiedenis van ijshockey</h3> <p><strong></strong>In 1875 werden de eerste spelregels vastgelegd. Ijshockey is sinds 1920 een Olympische sport.</p> <p> </p>
53,72 €

Zandstra Head Ijshockey online kopen

De Zandstra Head combineert een goede pasvorm met een speciale voering. De Zandstra schoen is sterk en heeft een volledige vetersluiting. Het ijzer is gemaakt van gehard koolstof staal. Voor de recreatieve schaatser een prima schaats voor een aantrekkelijke prijs.

Over ijshockey

IJshockey is de snelste teamsport ter wereld. De sport valt onder de ‘balsporten’ alleen is de puck waarmee gespeeld wordt is geen ronde bal, maar een platte schijf van rubber. De puck kan een snelheid halen van wel 150 km per uur. Het spel wordt gespeeld door 2 teams. Beide teams mogen 6 spelers tegelijk in het veld hebben staan. Hierbij zit ook een doelman (goalie genoemd bij ijshockey). Traditioneel zijn er 2 verdedigers en 3 aanvallers. Omdat ijshockey een intensieve sport is, mag er voortdurend gewisseld worden.

Geschiedenis van ijshockey

In 1875 werden de eerste spelregels vastgelegd. Ijshockey is sinds 1920 een Olympische sport.

 

  • Materiaal ijzer: staal
  • Materiaal schoen: kunststof