Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle overeenkomsten welke door jou en schaats-specialist.nl gesloten worden. Bij het plaatsen van een bestelling geef je aan akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden van schaats-specialist.nl. Op al onze producten zijn de volgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. 

Prijzen 
Alle door schaats-specialist.nl opgegeven prijzen zijn in Euro (EUR) en inclusief 21% btw.

Betaling
Veilig betalen is mogelijk met iDEAL. Nadat je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Tegelijktijdig met je order ontvang je van ons een factuur met daarop alle aankoopgegevens. Dit is tevens je garantiebewijs.

Verzendkosten
Bij bestellingen boven €100,-. komen de verzendkosten te vervallen. Hieronder bedragen de verzendkosten €6,75. Verzending alleen binnen Nederland. 

Levering
Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van schaatsen bedraagt meestal 1 dag. Bij grote drukte kan de levering een dag later plaatsvinden. Heb je klapschaatsen of clicknoren gekocht? Controleer dan alle verbindingselementen.

Indien de levertijd meer dan 3 dagen bedraagt, brengen wij je hier per e-mail van op de hoogte. In het geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De bestelling wordt dan geannuleerd. 

Ruilen en retourneren
Het is mogelijk door jou bestelde producten binnen 15 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Voordat je een product aan ons retour stuurt, dien je hierover eerst contact met ons op te nemen. Voorwaarde bij ruilen en retourneren van producten is dat de producten onbeschadigd en in de orginele verpakking naar ons teruggestuurd worden. Indien het geretourneerde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij jou zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe of storten we het aankoopbedrag terug op je rekening.

Schaatsen slijpen en ronden
Schaatsen worden vanuit de fabriek niet geslepen. Daarom biedt schaats-specialist.nl je de mogelijkheid je schaatsen te laten slijpen en ronden. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je dit wilt. 

Garantie en klachten
Schaats-specialist.nl hecht veel waarde aan de tevredenheid van klanten. Om deze reden zullen we je klacht met de grootste zorg behandelen. Voor klachten kun je terecht bij onze klantenservice. Deze bereik je op info@schaats-specialist.nl. Indien het bestelde product mankementen vertoont, kun je dit binnen 15 dagen naar ons terugsturen. Je dient ons hier wel eerst per e-mail van op de hoogte te stellen. 

Uitsluitingsclausule
Schaats-specialist.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van lichamelijk opgelopen letsel door toedoen van het materiaal. 

Wijzigingen
Schaats-specialist.nl heeft ten alle tijden het recht deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen. Indien je nog een levering van schaats-specialist.nl ontvangt, word je hiervan op de hoogte gesteld. Je hebt dan de mogelijkheid om een nog niet afgeronde bestelling, waar de goederen nog niet van zijn geleverd, te annuleren.