Viking Multi Verstelbare Kinderschaats Volledige grootte weergeven

Viking Multi Verstelbare Kinderschaats

Deze schaats is de meest verkochte kinderschaats. Gemakkelijk aan- en uit te trekken en zeer veel steun door de extra sluitingen. Uw kind zal makkelijk leren schaatsen en kan hier ook meerdere jaren van genieten.

Meer details

Viking Multi Verstelbare Kinderschaats <h1>Viking Multi</h1> <div class="text"> <p>Het nieuwe lichtgewicht kinderschaatsje van Viking is comfortabel en verstelbaar tot vier maten. Het duurzame en waterdichte polyester schoentje heeft een goede ondersteunende pasvorm en is verstelbaar met de uitklapbare draaiknop op de hiel. De kinderschaats is zeer gemakkelijk aan- en uit te trekken met de speciale snelsluiter op de veter en eenvoudige snel sluitende buckel. De speciale klittenband sluiting is handig en zorgt tevens voor extra steun. Het Thinsulate materiaal in de binnenschoen beschermt tegen kou maar is ademend tegelijk. Het onderstel van Nederlands fabricaat bestaat uit lichtgewicht kunststof met een RVS schaatsstaal.<br /><br />De Viking multi komt in de maten S (28-31) en M (32-35). </p> </div> <h2><span class="prodkop">Onderstelspecificaties</span></h2> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Maten:</div> <div class="prodwaarde">S (28-31) en M (32-35)</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Onderstel:</div> <div class="prodwaarde">Nederlands fabrikaat RVS staal in Kunststof</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Sluiting:</div> <div class="prodwaarde">Speciale snel sluiter, buckel &amp; klittenband sluiting</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Afwerking:</div> <div class="prodwaarde">Geslepen</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Verstellen:</div> <div class="prodwaarde">D.m.v. draaiknop op hiel</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Binnenschoen:</div> <div class="prodwaarde">Thinsulate</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Buitenschoen:</div> <div class="prodwaarde">Duurzaam en waterdicht polyester</div> </div> <div class="clear"> <div class="prodoptie">Extra:</div> <div class="prodwaarde">Lichtgewicht</div> </div>
74,34 €

Viking Multi

Het nieuwe lichtgewicht kinderschaatsje van Viking is comfortabel en verstelbaar tot vier maten. Het duurzame en waterdichte polyester schoentje heeft een goede ondersteunende pasvorm en is verstelbaar met de uitklapbare draaiknop op de hiel. De kinderschaats is zeer gemakkelijk aan- en uit te trekken met de speciale snelsluiter op de veter en eenvoudige snel sluitende buckel. De speciale klittenband sluiting is handig en zorgt tevens voor extra steun. Het Thinsulate materiaal in de binnenschoen beschermt tegen kou maar is ademend tegelijk. Het onderstel van Nederlands fabricaat bestaat uit lichtgewicht kunststof met een RVS schaatsstaal.

De Viking multi komt in de maten S (28-31) en M (32-35). 

Onderstelspecificaties

Maten:
S (28-31) en M (32-35)
Onderstel:
Nederlands fabrikaat RVS staal in Kunststof
Sluiting:
Speciale snel sluiter, buckel & klittenband sluiting
Afwerking:
Geslepen
Verstellen:
D.m.v. draaiknop op hiel
Binnenschoen:
Thinsulate
Buitenschoen:
Duurzaam en waterdicht polyester
Extra:
Lichtgewicht