Zandstra Easy Glider kinderschaats Volledige grootte weergeven

Zandstra Easy Glider kinderschaats

De Zandstra Easy Glider is een moderne variant van de Friese doorloper. Deze schaats is gemaakt van kunststof en je bevestigt je eigen schoen door middel van een kunststofband. Deze Zandstra schaats is momenteel de meest voorkomende schaats bij het jeugdschaatsen. Met name het onderbinden is heel eenvoudig.

Meer details

Zandstra Easy Glider kinderschaats <h2>Zandstra schaatsen </h2> <p>De Zandstra Easy Glider is een moderne variant van de Friese doorloper. Deze schaats is gemaakt van kunststof. Je bevestigt je eigen schoen door middel van een kunststofband. Deze schaats, die veel weg heeft van een houten schaats, is momenteel de meest voorkomende schaats bij het jeugdschaatsen.</p> <h3><strong>Makkelijk onderbinden</strong></h3> <p><strong></strong>Met name het onderbinden is heel eenvoudig. Door middel van twee plastic banden en een klik systeem is de Zandstra schaats snel en stevig onder een schoen of laars te bevestigen. Daarnaast is er een goede stevige hielconstructie, zodat de schoen aan de achterzijde niet van de schaats kan glijden. Moderne sluitingen maken het mogelijk de schaats snel en gemakkelijk onder binden. Hulp is vaak niet meer nodig. De hielband heeft een zachte beschermstrap op de wreef. De veilige achterkant voorkomt verwondingen bij valpartijen. Het frame is breed, voor een goede balans en dit verhoogt de stabiliteit van de schaatsen. Hierdoor krijgt de schaatser vertrouwen en plezier in het schaatsen.<br /><br />Het schaatsblad is van gehard staal en behoeft daarom minder vaak geslepen te worden. Het 1.7 mm dikke staal is verzinkt. De ronding van 35 is ideaal voor beginners.</p> <h3><strong>De Zandstra Easy Glider wordt in 4 maatgroepen geleverd</strong></h3> <p><strong></strong>Small  26 - 30 <br />Medium  31 - 35 <br />Large  36 - 39 <br />Extra Large  40 - 43/44</p>
24,38 €

Zandstra schaatsen 

De Zandstra Easy Glider is een moderne variant van de Friese doorloper. Deze schaats is gemaakt van kunststof. Je bevestigt je eigen schoen door middel van een kunststofband. Deze schaats, die veel weg heeft van een houten schaats, is momenteel de meest voorkomende schaats bij het jeugdschaatsen.

Makkelijk onderbinden

Met name het onderbinden is heel eenvoudig. Door middel van twee plastic banden en een klik systeem is de Zandstra schaats snel en stevig onder een schoen of laars te bevestigen. Daarnaast is er een goede stevige hielconstructie, zodat de schoen aan de achterzijde niet van de schaats kan glijden. Moderne sluitingen maken het mogelijk de schaats snel en gemakkelijk onder binden. Hulp is vaak niet meer nodig. De hielband heeft een zachte beschermstrap op de wreef. De veilige achterkant voorkomt verwondingen bij valpartijen. Het frame is breed, voor een goede balans en dit verhoogt de stabiliteit van de schaatsen. Hierdoor krijgt de schaatser vertrouwen en plezier in het schaatsen.

Het schaatsblad is van gehard staal en behoeft daarom minder vaak geslepen te worden. Het 1.7 mm dikke staal is verzinkt. De ronding van 35 is ideaal voor beginners.

De Zandstra Easy Glider wordt in 4 maatgroepen geleverd

Small  26 - 30
Medium  31 - 35
Large  36 - 39
Extra Large  40 - 43/44