EVO Helium chroom klapschaats Zwart (Brede leest) Volledige grootte weergeven

EVO Helium chroom klapschaats Zwart (Brede leest)

Zeer robuuste volwaardige aluminium klapschaats voor de fanatieke recreant of beginnende wedstrijdschaatser die eisen stelt aan het uiterlijk en comfort van de schoen.

Meer details

EVO Helium chroom klapschaats Zwart (Brede leest) <p>Leuk detail; de Helium schoen is verkrijgbaar in wit met rode borduursels, passend bij de clubkleding van veel schaatsverenigingen die menigmaal in rood-wit-blauw is uitgevoerd.</p> <p>Goedkoop alternatief voor maatschoenen, voor wie op zoek is naar een andere kleurstelling dan de conservatieve zwarte schaatsschoen, net als de toppers op tv!</p> <p>Voor schaatsers met ‘moeilijke voeten’, zoals verschillende schoenmaten, brede en/of grote voeten (t/m maat 48) of mensen die vaak drukplekken hebben in standaard schoenen.</p> <p>Deze schoenen zijn eventueel ook te monteren op EVO skeelerframes met lengtesleuf en 3x100/ 1x90mm wielcombinatie, zodat een extra investering in skeelerschoenen niet noodzakelijk is.</p> <p>Carbon kuip met thermoplastisch contrefort Kalfslederen voering Veterafdekking met rits Waxveters Schaatsbuis van 7000 aluminium Chroom stalen mes Roestvast gelagerd scharnier.</p> <p>Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.</p>
446,24 €

Leuk detail; de Helium schoen is verkrijgbaar in wit met rode borduursels, passend bij de clubkleding van veel schaatsverenigingen die menigmaal in rood-wit-blauw is uitgevoerd.

Goedkoop alternatief voor maatschoenen, voor wie op zoek is naar een andere kleurstelling dan de conservatieve zwarte schaatsschoen, net als de toppers op tv!

Voor schaatsers met ‘moeilijke voeten’, zoals verschillende schoenmaten, brede en/of grote voeten (t/m maat 48) of mensen die vaak drukplekken hebben in standaard schoenen.

Deze schoenen zijn eventueel ook te monteren op EVO skeelerframes met lengtesleuf en 3x100/ 1x90mm wielcombinatie, zodat een extra investering in skeelerschoenen niet noodzakelijk is.

Carbon kuip met thermoplastisch contrefort Kalfslederen voering Veterafdekking met rits Waxveters Schaatsbuis van 7000 aluminium Chroom stalen mes Roestvast gelagerd scharnier.

Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.