EVO Xenon chroom klapschaats Volledige grootte weergeven

EVO Xenon chroom klapschaats

Het aluminium klapschaatsonderstel met chroomstalen mes, voorzien van multifunctionele thermoplastische schaatsschoen, is zeer geschikt voor de fanatieke recreant die op zoek is naar een robuuste klapschaats, geschikt voor zowel kunstijs als natuurijs.

Meer details

EVO Xenon chroom klapschaats <p>De schoen, die vanwege de aanwezigheid van een buckle, ook graag wordt gebruikt in het marathonpeloton, biedt goede ondersteuning van de enkels en kan heel gemakkelijk strakker worden getrokken; na vele kilometers natuurijs op een mooie tocht of vlak voor de finale van de marathon.</p> <p>Door een speciale boogvormige uitsparing over de lengte van de aluminium schaatsbuis, blijft het chroomstalen ijzer flexibel, waardoor de schaats prettig stuurt en schaatstechnische aspecten als valbeweging en sturing van de schaats voor een ieder uitvoerbaar worden.</p> <p>Chroomstaal heeft als voordeel dat het niet snel roest, maar dat het goed scherp te slijpen is. Geschikt voor zowel kunstijs als natuurijs.</p> <p>Carbon kuip met thermoplastisch contrefort Kalfslederen voering Powerstrap met buckle Waxveters Schaatsbuis van 7000 aluminium Chroom stalen mes Roestvast gelagerd scharnier.</p> <p>Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.</p>
392,52 €

De schoen, die vanwege de aanwezigheid van een buckle, ook graag wordt gebruikt in het marathonpeloton, biedt goede ondersteuning van de enkels en kan heel gemakkelijk strakker worden getrokken; na vele kilometers natuurijs op een mooie tocht of vlak voor de finale van de marathon.

Door een speciale boogvormige uitsparing over de lengte van de aluminium schaatsbuis, blijft het chroomstalen ijzer flexibel, waardoor de schaats prettig stuurt en schaatstechnische aspecten als valbeweging en sturing van de schaats voor een ieder uitvoerbaar worden.

Chroomstaal heeft als voordeel dat het niet snel roest, maar dat het goed scherp te slijpen is. Geschikt voor zowel kunstijs als natuurijs.

Carbon kuip met thermoplastisch contrefort Kalfslederen voering Powerstrap met buckle Waxveters Schaatsbuis van 7000 aluminium Chroom stalen mes Roestvast gelagerd scharnier.

Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.