EVO Xenon PM klapschaats Volledige grootte weergeven

EVO Xenon PM klapschaats

Voor wie een ruimer budget heeft, maar wel graag net dat beetje extra stevigheid verlangt van een klapschaats, kan kiezen voor de EVO Xenon aluminium klapschaats voorzien van PM staal.

Meer details

EVO Xenon PM klapschaats <p>PM staal is in vergelijking met chroomstaal slijtvaster en heeft een lagere glijweerstand. Ideaal voor marathonschaatsers en kilometervretende recreanten die ook aan het eind van de wedstrijd of toertocht graag nog scherpe schaatsen heeft.</p> <p>Carbon kuip met thermoplastisch contrefortKalfslederen voeringWaxvetersSchaatsbuis van 7000 aluminiumPM stalen mesRoestvast gelagerd scharnier.</p> <p>Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.</p>
528,88 €

PM staal is in vergelijking met chroomstaal slijtvaster en heeft een lagere glijweerstand. Ideaal voor marathonschaatsers en kilometervretende recreanten die ook aan het eind van de wedstrijd of toertocht graag nog scherpe schaatsen heeft.

Carbon kuip met thermoplastisch contrefortKalfslederen voeringWaxvetersSchaatsbuis van 7000 aluminiumPM stalen mesRoestvast gelagerd scharnier.

Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.