Maple Blizzard 800 Volledige grootte weergeven

Maple Blizzard 800

Deze Maple schoen sluit perfect aan op uw aan uw voet. De anotomisch gevormde kuip is voorzien van een naadloze binnenvoering die zorgt voor een uitstekende pasvorm zonder oneffenheden. De Maple kuip is opgebouwd uit carbon en glasvezel. Het Maple ijzer onder de SL-800 BFT bestaat uit een precisiegeslepen mes gemaakt van 60 HrC staal. 

Meer details

Maple Blizzard 800 <h1>Maple Blizard 800 </h1> <p>Deze Maple schoen sluit perfect aan op uw aan uw voet. De anotomisch gevormde kuip is voorzien van een naadloze binnenvoering die zorgt voor een uitstekende pasvorm zonder oneffenheden. De Maple kuip is opgebouwd uit carbon en glasvezel. </p> <h3>Het Maple ijzer</h3> <p><strong></strong>Het Maple ijzer onder de SL-800 BFT bestaat uit een precisiegeslepen mes gemaakt van 60 HrC staal. De buis bestaat uit aluminium 7000-serie. Een buis met optimale flexibiliteit, stabiliteit en controle. Verkrijgbaar in de maten 36-46.</p> <h3>Thermoplastisch</h3> <p>Thermoplastisch betekent dat de Maple schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de Maple schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische Maple schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <span><a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></span></p>
421,45 €

Maple Blizard 800 

Deze Maple schoen sluit perfect aan op uw aan uw voet. De anotomisch gevormde kuip is voorzien van een naadloze binnenvoering die zorgt voor een uitstekende pasvorm zonder oneffenheden. De Maple kuip is opgebouwd uit carbon en glasvezel. 

Het Maple ijzer

Het Maple ijzer onder de SL-800 BFT bestaat uit een precisiegeslepen mes gemaakt van 60 HrC staal. De buis bestaat uit aluminium 7000-serie. Een buis met optimale flexibiliteit, stabiliteit en controle. Verkrijgbaar in de maten 36-46.

Thermoplastisch

Thermoplastisch betekent dat de Maple schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de Maple schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische Maple schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>

  • Materiaal ijzer: staal
  • Materiaal schoen: carbon
  • Hardheid ijzer: 60 HrC