Schaats-Specialist | Raps Voltage 6 Volledige grootte weergeven

Schaats-Specialist | Raps Voltage 6

Een hoogwaardige softboot voor de nodige steun en comfort wordt gecombineerd met de kwaliteit van het V6 klapijzer. Om deze schoen van de ideale pasvorm te voorzien, is de softboot ontwikkeld als damesmodel en herenmodel.

Meer details

Schaats-Specialist | Raps Voltage 6 <h1>Raps Voltage V6 Man Klapschaats</h1> <p>'Voltage' was de meest gezochte term op internet tijdens de natuurijswinter van 2008/2009 en is vanaf zijn introductie een topper. Deze Raps schaats verwijst uitspraken als ‘zere enkels’ en ‘koude voeten’ naar de historie. Een hoogwaardige softboot voor de nodige steun en comfort wordt gecombineerd met de kwaliteit van het V6 klapijzer. Om van deze schoen je ideale partner te maken is de softboot ontwikkeld als damesmodel en herenmodel. Hierdoor wordt het draagcomfort nog eens extra vergroot.</p> <h3><strong>Multifunctioneel</strong></h3> <p>De Raps Voltage is volledig instelbaar (zijdelings en naar voren en achter) en tevens uitwisselbaar voor inline-skates. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstel vervangen. Hiermee ben je dus in staat om optimaal plezier te beleven van je aankoop. Met de Raps Voltage maak je in de zomer tochten over fietspaden in de natuur. In de winter beleef je uren lang schaatsplezier op de slootjes en de vaartjes die Nederland rijk is.</p> <h3>Schaatstest winnaar</h3> <p><strong></strong>De ANWB riep de Raps Voltage uit tot testwinnaar van de schaatsentest in het blad De Kampioen. Als pluspunten werden onder andere de 'zeer goede rijeigenschappen', de 'zeer comfortabele en warme schoen' en de 'zeer goede afwerking' genoemd.<strong> </strong></p> <h3>Het Raps onderstel</h3> <p>Het Raps V6 klaponderstel heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De zwarte driehoeksbuis heeft een stalen ijzer met een hardheid van 61 HrC. Dit is harder dan elke andere schaats in haar prijsklasse en betekent vooral ook dat je minder vaak hoeft te slijpen.</p> <h3>Raps Klapschaats</h3> <p>De Raps klapschaats is zeer geschikt voor langebaanschaatsen. Bij de klapschaats is het ijzer slechts op een punt aan de schoen bevestigd. De andere bevestiging bestaat uit een scharnier met een veer die uitklapbaar is. Door dit mechanisme kan de schaatser zijn/haar been langer uitstrekken waardoor er langer contact met het ijs is je sneller schaats. De naam klapschaats is overigens niet -zoals veel mensen denken- te danken aan het geluid dat de schaatsen maken (het geluid dat te horen is als het ijzer tegen de schoen terugklapt). De naam klapschaats is afkomstig van het gezegde 'een klap na geven'.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <span><a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></span></p>
263,64 €

Raps Voltage V6 Man Klapschaats

'Voltage' was de meest gezochte term op internet tijdens de natuurijswinter van 2008/2009 en is vanaf zijn introductie een topper. Deze Raps schaats verwijst uitspraken als ‘zere enkels’ en ‘koude voeten’ naar de historie. Een hoogwaardige softboot voor de nodige steun en comfort wordt gecombineerd met de kwaliteit van het V6 klapijzer. Om van deze schoen je ideale partner te maken is de softboot ontwikkeld als damesmodel en herenmodel. Hierdoor wordt het draagcomfort nog eens extra vergroot.

Multifunctioneel

De Raps Voltage is volledig instelbaar (zijdelings en naar voren en achter) en tevens uitwisselbaar voor inline-skates. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstel vervangen. Hiermee ben je dus in staat om optimaal plezier te beleven van je aankoop. Met de Raps Voltage maak je in de zomer tochten over fietspaden in de natuur. In de winter beleef je uren lang schaatsplezier op de slootjes en de vaartjes die Nederland rijk is.

Schaatstest winnaar

De ANWB riep de Raps Voltage uit tot testwinnaar van de schaatsentest in het blad De Kampioen. Als pluspunten werden onder andere de 'zeer goede rijeigenschappen', de 'zeer comfortabele en warme schoen' en de 'zeer goede afwerking' genoemd.

Het Raps onderstel

Het Raps V6 klaponderstel heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De zwarte driehoeksbuis heeft een stalen ijzer met een hardheid van 61 HrC. Dit is harder dan elke andere schaats in haar prijsklasse en betekent vooral ook dat je minder vaak hoeft te slijpen.

Raps Klapschaats

De Raps klapschaats is zeer geschikt voor langebaanschaatsen. Bij de klapschaats is het ijzer slechts op een punt aan de schoen bevestigd. De andere bevestiging bestaat uit een scharnier met een veer die uitklapbaar is. Door dit mechanisme kan de schaatser zijn/haar been langer uitstrekken waardoor er langer contact met het ijs is je sneller schaats. De naam klapschaats is overigens niet -zoals veel mensen denken- te danken aan het geluid dat de schaatsen maken (het geluid dat te horen is als het ijzer tegen de schoen terugklapt). De naam klapschaats is afkomstig van het gezegde 'een klap na geven'.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>