Zandstra 3550 Long Track III klap/vast Volledige grootte weergeven

Zandstra 3550 Long Track III klap/vast

De Zandstra klapschaats heeft een zeer stevige schoen en is ideaal voor mensen die extra ondersteuning zoeken. Het klapmechanisme geeft extra snelheid. De Zandstra schoenen zijn voorzien van een anti-bacteriële voering die zorgt voor extra hygiëne. Tevens zorgt de voering ervoor dat de voeten lekker warm blijven tijdens het schaatsen.

Meer details

-0,00 €

Zandstra 3550 Long Track III klap/vast <h2>Zandstra schaatsen </h2> <p><span>Deze Zandstra Semi Soft schoen combineert een zeer laag gewicht met warmte en comfort. Tegelijk geeft de schoen steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid, blaren en koude voeten behoren tot het verleden.</span></p> <h3><span>Specificaties</span></h3> <p><span>Een lage Zandstra klapnoor met Roest Vast Staal(Toolsteel). Het staal heeft een hardheid van 60 Rc. en is 1.25 MM dik. Praktijktesten hebben aangetoond dat dit een ideale dikte is voor zowel gebruik op zowel kunst- als natuurijs.</span><br /><span>Verkrijgbaar in de maten 37 - 47</span></p> <h3><strong><span>Zandstra Klapschaats</span></strong><strong><span><br /></span></strong></h3> <p><span>De Zandstra klapschaats is zeer geschikt voor langebaanschaatsen. Bij de klapschaats is het ijzer slechts op een punt aan de schoen bevestigd. De andere bevestiging bestaat uit een scharnier met een veer die uitklapbaar is. Door dit mechanisme kun je je been langer uitstrekken waardoor er langer contact met het ijs is en je sneller schaatst. De naam klapschaats is overigens niet -zoals veel mensen denken- te danken aan het geluid dat de schaatsen maken (het geluid dat te horen is als het ijzer tegen de schoen terugklapt). De naam klapschaats is afkomstig van het gezegde 'een klap na geven'. <strong></strong></span></p> <h3><strong>Lage Zandstra noren</strong><strong><br /></strong></h3> <p>Voor schaatsliefhebbers die net zijn begonnen met schaatsen of snel last heben van zere enkels is de Zandstra schaats ideaal. Het kiezen van een schaats die goed past bij het eigen niveau is belangrijk. Mensen die extra stevigheid nodig hebben kunnen beter kiezen voor een laag model schaats. Dit betekent dat de schoen gemonteerd is op korte buizen, waardoor de afstand tot het ijs minimaal is. De stevigheid van de Zandstra schoenen zorgen er verder voor dat de enkels goed worden ondersteund.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <span><a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></span></p> <p><span> </span></p>
210,70 €

Zandstra schaatsen 

Deze Zandstra Semi Soft schoen combineert een zeer laag gewicht met warmte en comfort. Tegelijk geeft de schoen steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid, blaren en koude voeten behoren tot het verleden.

Specificaties

Een lage Zandstra klapnoor met Roest Vast Staal(Toolsteel). Het staal heeft een hardheid van 60 Rc. en is 1.25 MM dik. Praktijktesten hebben aangetoond dat dit een ideale dikte is voor zowel gebruik op zowel kunst- als natuurijs.
Verkrijgbaar in de maten 37 - 47

Zandstra Klapschaats

De Zandstra klapschaats is zeer geschikt voor langebaanschaatsen. Bij de klapschaats is het ijzer slechts op een punt aan de schoen bevestigd. De andere bevestiging bestaat uit een scharnier met een veer die uitklapbaar is. Door dit mechanisme kun je je been langer uitstrekken waardoor er langer contact met het ijs is en je sneller schaatst. De naam klapschaats is overigens niet -zoals veel mensen denken- te danken aan het geluid dat de schaatsen maken (het geluid dat te horen is als het ijzer tegen de schoen terugklapt). De naam klapschaats is afkomstig van het gezegde 'een klap na geven'. 

Lage Zandstra noren

Voor schaatsliefhebbers die net zijn begonnen met schaatsen of snel last heben van zere enkels is de Zandstra schaats ideaal. Het kiezen van een schaats die goed past bij het eigen niveau is belangrijk. Mensen die extra stevigheid nodig hebben kunnen beter kiezen voor een laag model schaats. Dit betekent dat de schoen gemonteerd is op korte buizen, waardoor de afstand tot het ijs minimaal is. De stevigheid van de Zandstra schoenen zorgen er verder voor dat de enkels goed worden ondersteund.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>