Zandstra 9855 Long Track I met Ballangrud klapschaats Toolsteel Volledige grootte weergeven

Zandstra 9855 Long Track I met Ballangrud klapschaats Toolsteel

Deze lichtgewicht thermoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De voering bestaat uit een combinatie van neoprene/gel, waardoor hij soepel aanvoelt. De schoen is verstelbaar doormiddel van een riem met gesp.

Meer details

Zandstra 9855 Long Track I met Ballangrud klapschaats Toolsteel <h2>Zandstra 9855 Long Track I met Ballangrud klapschaats Toolsteel</h2> <p>Deze vederlichte thermoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De voering bestaat uit een combinatie van neoprene/gel, waardoor hij soepel aanvoelt. De schoen is verstelbaar doormiddel van een riem met gesp. De schoen heeft een zachte polstering bij de achillespees. Het scharnierpunt zit niet óp de buis maar dóór de buis. Resultaat zijn schaatsen die 1,5 à 2 cm lager zijn dan wedstrijdklapschaatsen. De schoen is thermoplastisch tot aan de enkel.</p> <h2>Klapschaatsen én vaste schaatset</h2> <p>Het frame kan eenvoudig vastgezet worden door middel van een “locking pin”. Hierdoor is er de vrijheid van keuze; vast of klap. Doordat het Ballangrud-onderstel weinig onderdelen heeft, is deze uiterst betrouwbaar. Het frame is voorzien van breedtegleuven. De schoen kan naar binnen of buiten worden versteld. De speciale hak (2 componenten) zorgt voor aanmerkelijk minder geluid. De roestvaste veer bestaat uit 3 onderdelen die onafhankelijk van elkaar functioneren. Breuk is dan ook vrijwel uitgesloten.</p> <h3>Thermoplastisch</h3> <p>Thermoplastisch betekent dat de Maple schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de Maple schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende Maple schaatsschoen.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></p>
338,02 €

Zandstra 9855 Long Track I met Ballangrud klapschaats Toolsteel

Deze vederlichte thermoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De voering bestaat uit een combinatie van neoprene/gel, waardoor hij soepel aanvoelt. De schoen is verstelbaar doormiddel van een riem met gesp. De schoen heeft een zachte polstering bij de achillespees. Het scharnierpunt zit niet óp de buis maar dóór de buis. Resultaat zijn schaatsen die 1,5 à 2 cm lager zijn dan wedstrijdklapschaatsen. De schoen is thermoplastisch tot aan de enkel.

Klapschaatsen én vaste schaatset

Het frame kan eenvoudig vastgezet worden door middel van een “locking pin”. Hierdoor is er de vrijheid van keuze; vast of klap. Doordat het Ballangrud-onderstel weinig onderdelen heeft, is deze uiterst betrouwbaar. Het frame is voorzien van breedtegleuven. De schoen kan naar binnen of buiten worden versteld. De speciale hak (2 componenten) zorgt voor aanmerkelijk minder geluid. De roestvaste veer bestaat uit 3 onderdelen die onafhankelijk van elkaar functioneren. Breuk is dan ook vrijwel uitgesloten.

Thermoplastisch

Thermoplastisch betekent dat de Maple schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de Maple schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende Maple schaatsschoen.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>

  • Materiaal ijzer: staal
  • Materiaal schoen: thermoplastisch
  • Hardheid ijzer: 60 HrC