Maple Comet Aluminium onderstel Volledige grootte weergeven

Maple Comet Aluminium onderstel

Het Maple ijzer bestaat uit 64 HrC bi-metaal en heeft een dikte van 1,1 mm. Het mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. Testen hebben uitgewezen dat het langer scherp blijft dan messen van andere schaatsen. Het mes is duurzaam spanningsvrij verlijmd. Het Maple ijzer bestaat uit 64 HrC-bi-metaal en heeft een dikte van 1,1 mm. 

Meer details

Maple Comet Aluminium onderstel <h1><span>Maple Comet Aluminium</span></h1> <p><span>Het Maple ijzer bestaat uit 64 HrC-bi-metaal en heeft een dikte van 1,1 mm. Het Maple mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand tot een minimum te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. Testen hebben uitgewezen dat het langer scherp blijft dan messen van andere schaatsen. Het mes is duurzaam spanningsvrij verlijmd. </span></p> <h3>Klapmechanisme </h3> <p>Het Maple-klapmechanisme bestaat uit twee waterdichte kogellagers, een stalen as en twee roestvrij stalen veren. De Maple veren zijn eenvoudig en snel te verwisselen en de spanning is instelbaar.</p> <p></p>
309,88 €

Maple Comet Aluminium

Het Maple ijzer bestaat uit 64 HrC-bi-metaal en heeft een dikte van 1,1 mm. Het Maple mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand tot een minimum te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. Testen hebben uitgewezen dat het langer scherp blijft dan messen van andere schaatsen. Het mes is duurzaam spanningsvrij verlijmd. 

Klapmechanisme 

Het Maple-klapmechanisme bestaat uit twee waterdichte kogellagers, een stalen as en twee roestvrij stalen veren. De Maple veren zijn eenvoudig en snel te verwisselen en de spanning is instelbaar.

  • Materiaal ijzer - extra mogelijkheid Bi-metaal
  • Materiaal ijzer: Bi-metaal
  • Hardheid ijzer: 64 HrC