Maple Comet Laser T-bone onderstel Volledige grootte weergeven

Maple Comet Laser T-bone onderstel

Het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 hrc met een dikte van 1.1 mm. Dit is een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis, die uitwisselbaar is. Het mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. 

Meer details

Maple Comet Laser T-bone onderstel <h1><span style="font-weight:normal;">Maple Comet Laser T-bone onderstel</span></h1> <p>Het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 hrc met een dikte van 1.1 mm. Dit is een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis die uitwisselbaar is. Het mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. Testen hebben uitgewezen dat het langer scherp blijft dan messen van andere schaatsen. Het mes is duurzaam spanningsvrij verlijmd. </p> <h2>De buis van Maple</h2> <address>Maple Comet Laser T-bone is robuust, maar heeft ondanks dat toch een zeer goed sturende buis. Met de Comet Laser gelaste buizen heeft Maple wellicht de meest populaire wedstrijdbuizen van dit moment in handen. Het verschil met de Comet Laser Flex is dat de Maple Comet Laser T-Bone, een flexibelere brug heeft. </address> <p> </p> <h2>Klapmechanisme </h2> <p>Het Maple-klapmechanisme bestaat uit twee waterdichte kogellagers, een stalen as en twee roestvrij stalen veren. De Maple veren zijn eenvoudig en snel te verwisselen en de spanning is instelbaar.</p> <p></p>
483,47 €

Maple Comet Laser T-bone onderstel

Het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 hrc met een dikte van 1.1 mm. Dit is een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis die uitwisselbaar is. Het mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. Testen hebben uitgewezen dat het langer scherp blijft dan messen van andere schaatsen. Het mes is duurzaam spanningsvrij verlijmd. 

De buis van Maple

Maple Comet Laser T-bone is robuust, maar heeft ondanks dat toch een zeer goed sturende buis. Met de Comet Laser gelaste buizen heeft Maple wellicht de meest populaire wedstrijdbuizen van dit moment in handen. Het verschil met de Comet Laser Flex is dat de Maple Comet Laser T-Bone, een flexibelere brug heeft. 

 

Klapmechanisme 

Het Maple-klapmechanisme bestaat uit twee waterdichte kogellagers, een stalen as en twee roestvrij stalen veren. De Maple veren zijn eenvoudig en snel te verwisselen en de spanning is instelbaar.

  • Materiaal ijzer - extra mogelijkheid Bi-metaal
  • Materiaal ijzer: Bi-metaal
  • Hardheid ijzer: 64 HrC