Maple Twin Laser T-Bone onderstel Volledige grootte weergeven

Maple Twin Laser T-Bone onderstel

Maple Comet Laser onderstel - het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 hrc met een dikte van 1.1 mm - een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis die uitwisselbaar is. Het mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. Het mes is duurzaam spanningsvrij verlijmd. 

Meer details

Maple Twin Laser T-Bone onderstel <h1><span>Maple Comet Laser onderstel</span></h1> <p>Het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 hrc met een dikte van 1.1 mm. Dit is een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis die uitwisselbaar is. <span>Het mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. Testen hebben uitgewezen dat het langer scherp blijft dan messen van andere schaatsen. Het mes is duurzaam spanningsvrij verlijmd. </span></p> <h2>De buis van Maple</h2> <address><span>Met de Comet Steel laser gelaste buizen heeft Maple wellicht de meest populaire wedstrijdbuizen van dit moment in handen. Maple Comet Laser is robuust en geeft weinig mee. Kortom een zeer geschikt onderstel voor krachtrijders.  </span></address> <p> </p> <h2>Klapmechanisme </h2> <p>Het Maple-klapmechanisme bestaat uit twee waterdichte kogellagers, een stalen as en twee roestvrij stalen veren. De Maple veren zijn eenvoudig en snel te verwisselen en de spanning is instelbaar.</p>
566,07 €

Maple Comet Laser onderstel

Het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 hrc met een dikte van 1.1 mm. Dit is een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis die uitwisselbaar is. Het mes heeft een speciale behandeling ondergaan om de glijweerstand te beperken. Het ijzer is precisiegeslepen. Testen hebben uitgewezen dat het langer scherp blijft dan messen van andere schaatsen. Het mes is duurzaam spanningsvrij verlijmd. 

De buis van Maple

Met de Comet Steel laser gelaste buizen heeft Maple wellicht de meest populaire wedstrijdbuizen van dit moment in handen. Maple Comet Laser is robuust en geeft weinig mee. Kortom een zeer geschikt onderstel voor krachtrijders.  

 

Klapmechanisme 

Het Maple-klapmechanisme bestaat uit twee waterdichte kogellagers, een stalen as en twee roestvrij stalen veren. De Maple veren zijn eenvoudig en snel te verwisselen en de spanning is instelbaar.

  • Materiaal ijzer - extra mogelijkheid Bi-metaal
  • Materiaal ijzer: Bi-metaal
  • Hardheid ijzer: 64 HrC