Overzicht van producten van fabrikant Viking

Viking, de grootste schaatsleverancier van Nederland. Levert kwalitatief goede schaatsen voor de beginnende schaatser tot de professional

Viking is in 1948 te Amsterdam begonnen met het produceren van schaatsen. Inmiddels is Viking uitgegroeid tot een wereldmerk waarvan het grootste gedeelte van ons assortiment in Nederland wordt geproduceerd. Niet zo vreemd dat door zeven van de tien topschaatsers nog steeds voor Viking wordt gekozen. De meeste wereldtitels, wereldrecords en Olympische successen zijn op Viking schaatsen behaald.

Innovatie, oftewel invoering van iets nieuws. Enkele voorbeelden hiervan zijn uiteraard de klapschaats, onze 66 HRC buizen en de Custom Made schoenen. Daarnaast biedt Viking voor iedere topsporter of sportieve recreant een passend alternatief in het uitgebreide Viking-assortiment.Kwaliteit staat bij Viking hoog in het vaandel. Viking besteedt grote aandacht aan schoenen en schaatsen, wat o.a. zorgt voor een uitstekende pasvorm van de schoen. De schoenen worden gemaakt op leesten die speciaal voor het schaatsen zijn ontwikkeld. Voeg daarbij de eersteklas service-afdeling waarop u kunt terugvallen, en u bent met Viking verzekerd van een goede keuze.


Nieuwe ontwikkelingen worden door Viking altijd gevolgd. Voor meer informatie kunt u altijd bij uw Specialist terecht.

Gegarandeerd vakmanschap, daar staat Viking voor. Het maken van schaatsen is een ambacht; iedere Viking schaats staat dan ook voor meer dan vijftig jaar vakmanschap !

Meer