EVO Xenon chroom vast Volledige grootte weergeven

EVO Xenon chroom vast

Een ideale schaats voor recreanten op zoek zijn naar een vaste schaats met lage schoen.

Meer details

EVO Xenon chroom vast <p>Met de EVO Xenon vaste schaats heeft de u een schaats in handen die veel steun biedt aan de enkel, door de aanwezigheid van een bucklestrap, waarmee de stevige thermoplastische schoen, behalve met de wasveters, nog eens extra kan worden strak getrokken rond de enkel.</p> <p>Een optimale schaats voor een ieder met ambities op de kunstijsbaan of natuurijs; zeer geschikt voor het aanleren of uitvoeren van de schaatstechniek, zonder beperkingen in de enkelbuiging of bij de bijhaal.</p> <p>Het aluminium onderstel biedt de schaatser de mogelijkheid om, als de tijd/techniek er rijp voor is, de vaste schaats om te bouwen tot klapschaats. Hiervoor hoeven alleen de vaste potten vervangen te worden door een EVO klapmechanisme. Uit te voeren door de vakhandel.</p> <p>Carbon kuip, thermoplastisch contrefort Kalfslederen voering Powerstrap met buckle Waxveters Schaatsbuis van 7000 aluminium Chroom stalen mes.</p> <p>Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.</p>
363,60 €

Met de EVO Xenon vaste schaats heeft de u een schaats in handen die veel steun biedt aan de enkel, door de aanwezigheid van een bucklestrap, waarmee de stevige thermoplastische schoen, behalve met de wasveters, nog eens extra kan worden strak getrokken rond de enkel.

Een optimale schaats voor een ieder met ambities op de kunstijsbaan of natuurijs; zeer geschikt voor het aanleren of uitvoeren van de schaatstechniek, zonder beperkingen in de enkelbuiging of bij de bijhaal.

Het aluminium onderstel biedt de schaatser de mogelijkheid om, als de tijd/techniek er rijp voor is, de vaste schaats om te bouwen tot klapschaats. Hiervoor hoeven alleen de vaste potten vervangen te worden door een EVO klapmechanisme. Uit te voeren door de vakhandel.

Carbon kuip, thermoplastisch contrefort Kalfslederen voering Powerstrap met buckle Waxveters Schaatsbuis van 7000 aluminium Chroom stalen mes.

Standaard ronding 23, voor een andere ronding mailen of bellen. Gratis geslepen.