Zandstra Noren 525 LC Volledige grootte weergeven

Zandstra Noren 525 LC

Dit type schaats is een bekende onder de noren. Al jarenlang is dit een van de favorieten. De schoen heeft een comfortabele polstering aan de bovenkant. Uitstekend voor de beginnende schaatser. De traditionele stalen schaats heeft een laag model, voor extra stabiliteit.

Meer details

Zandstra Noren 525 LC <h2>Zandstra Noren 525 online kopen</h2> <p>Dit type schaats is een bekende onder de noren. Al jarenlang is dit een van de favorieten. De schoen heeft een comfortabele polstering aan de bovenkant. Uitstekend voor de beginnende schaatser. De traditionele stalen schaats heeft een laag model, voor extra stabiliteit.</p> <h3>Lage noren</h3> <p style="line-height: 10.5pt;">Bij het kiezen van schaatsen is het is belangrijk om goed naar het niveau van de rijder te kijken. Voor schaatsrijders die net zijn begonnen met schaatsen of snel last heben van zere enkels is dit model ideaal. Mensen die extra stevigheid nodig hebben kunnen beter kiezen voor een laag model schaats, zoals deze. Dit betekent dat het ijzer gemonteerd is op korte buizen, waardoor de afstand tot het ijs minimaal is.</p> <h2>Meer weten?</h2> <p>Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. <span><a href="http://schaats-specialist.nl/info/welke-schaats-koop-je" target="_blank">Lees verder &gt;&gt;&gt;</a></span></p>
70,21 €

Zandstra Noren 525 online kopen

Dit type schaats is een bekende onder de noren. Al jarenlang is dit een van de favorieten. De schoen heeft een comfortabele polstering aan de bovenkant. Uitstekend voor de beginnende schaatser. De traditionele stalen schaats heeft een laag model, voor extra stabiliteit.

Lage noren

Bij het kiezen van schaatsen is het is belangrijk om goed naar het niveau van de rijder te kijken. Voor schaatsrijders die net zijn begonnen met schaatsen of snel last heben van zere enkels is dit model ideaal. Mensen die extra stevigheid nodig hebben kunnen beter kiezen voor een laag model schaats, zoals deze. Dit betekent dat het ijzer gemonteerd is op korte buizen, waardoor de afstand tot het ijs minimaal is.

Meer weten?

Schaatsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar welke past nou het beste bij je? We helpen je graag op weg bij het schaatsen kopen, en bieden je daarom een overzicht van de verschillende types en hun bijbehorende eigenschappen. Lees verder >>>

  • Materiaal ijzer: staal
  • Hardheid ijzer: 59 HrC