Salomon Active 8 schoen Volledige grootte weergeven

Salomon Active 8 schoen

De Salamon Schaats is een combinatie van schaatsen en skiën. De zool van de schoen wordt aan de voorkant in de binding geklikt. De voorkant scharniert. De hak is los. In Nederland worden deze schaatsen steeds populairder. De schoen is gemakkelijk los en vast te klikken en kan ook gebruikt worden voor langlaufskiën. De schaatsen zijn laag en daardoor stabiel.

Meer details

Salomon Active 8 schoen <h1>Salomon Active 8 </h1> <p>Let op: Salomon skates vallen klein</p> <p>Ook wel Zweedse Kluunschaatsen genaamd. Dit type schaats is de laatste jaren erg in opkomst. Vooral voor mensen die veel op natuurijs rijden, biedt de Salomon voordeel omdat de schoen zeer stabiel is. De schoen is met een korte bevestiging en een scharnier op het ijzer gemonteerd, waardoor er veel contact is met het ijs. </p> <p class="hide_desc">Het ijzer van de Salomon is een stukje langer dan bij een regulier type schaats. Dit verbetert het glijvermogen. Verder kan de schaats makkelijk afgeklikt worden. Handig voor als je een stukje moet klunen of wilt pauzeren voor een kop warme chocolademelk.</p>
144,63 €

Salomon Active 8 

Let op: Salomon skates vallen klein

Ook wel Zweedse Kluunschaatsen genaamd. Dit type schaats is de laatste jaren erg in opkomst. Vooral voor mensen die veel op natuurijs rijden, biedt de Salomon voordeel omdat de schoen zeer stabiel is. De schoen is met een korte bevestiging en een scharnier op het ijzer gemonteerd, waardoor er veel contact is met het ijs. 

Het ijzer van de Salomon is een stukje langer dan bij een regulier type schaats. Dit verbetert het glijvermogen. Verder kan de schaats makkelijk afgeklikt worden. Handig voor als je een stukje moet klunen of wilt pauzeren voor een kop warme chocolademelk.