Salomon S Lab Skate Volledige grootte weergeven

Salomon S Lab Skate

De langlaufschoen van de Salomon heeft een perfecte pasvorm. Het zachte materiaal waarvan de binnenkant van de schoen is gemaakt is een verademing. Tenslotte is de zijwaartse stabiliteit optimaal dankzij de stevige schacht, die absoluut geen hinder oplevert bij het diep zitten. Lopen is geen enkel probleem. 

Meer details

Salomon S Lab Skate <h1><span>Salomon S-lab skate</span></h1> <p>Valt klein 1 maat groter de u schoenmaat.</p> <p><span>Salomon wordt ook wel de Zweedse Kluunschaatsen genaamd. Dit type schaats is de laatste jaren erg in opkomst. Vooral voor mensen die veel op natuurijs rijden, biedt de Salomon voordeel omdat de schoen zeer stabiel is.</span></p> <p><span>Ook het zachte materiaal, waarvan de binnenkant van de schoen is gemaakt is een verademing. Tenslotte is de zijwaartse stabiliteit optimaal dankzij de stevige schacht, die absoluut geen hinder oplevert bij het “diep zitten“. Lopen is geen enkel probleem. Ook kan de schoen gebruikt worden voor andere sporten zoals langlaufen en rolskiën. </span><br /><span>De S-lab skate is speciaal ontwikkeld voor het schaatsen. Niet alleen een carbon zool maar ook een carbonnen kuip.</span><br /><br /></p>
241,32 €

Salomon S-lab skate

Valt klein 1 maat groter de u schoenmaat.

Salomon wordt ook wel de Zweedse Kluunschaatsen genaamd. Dit type schaats is de laatste jaren erg in opkomst. Vooral voor mensen die veel op natuurijs rijden, biedt de Salomon voordeel omdat de schoen zeer stabiel is.

Ook het zachte materiaal, waarvan de binnenkant van de schoen is gemaakt is een verademing. Tenslotte is de zijwaartse stabiliteit optimaal dankzij de stevige schacht, die absoluut geen hinder oplevert bij het “diep zitten“. Lopen is geen enkel probleem. Ook kan de schoen gebruikt worden voor andere sporten zoals langlaufen en rolskiën. 
De S-lab skate is speciaal ontwikkeld voor het schaatsen. Niet alleen een carbon zool maar ook een carbonnen kuip.