Salomon Vitane 8 dames Volledige grootte weergeven

Salomon Vitane 8 dames

De langlaufschoen van de Salomon heeft een perfecte pasvorm. Het zachte materiaal waarvan de binnenkant van de schoen is gemaakt is een verademing. Tenslotte is de zijwaartse stabiliteit optimaal dankzij de stevige schacht, die absoluut geen hinder oplevert bij het diep zitten. Lopen is geen enkel probleem. 

Meer details

-0,00 €

Salomon Vitane 8 dames <h1>Salom Vitane Dames 8</h1> <p>Salomon wordt ook wel de Zweedse Kluunschaatsen genaamd. Dit type schaats is de laatste jaren erg in opkomst. Vooral voor mensen die veel op natuurijs rijden, biedt de Salomon voordeel omdat de schoen zeer stabiel is en warm is aan de voeten. </p> <p>Let op: de Salomon Vitane valt klein</p> <p>Een stevige lichte schoen die zeer soepel valt. Het zachte materiaal waarvan de binnenkant van de schoen is gemaakt is een verademing. Tenslotte is de zijwaartse stabiliteit optimaal dankzij de stevige schacht, die absoluut geen hinder oplevert bij het “diep zitten“. Lopen is geen enkel probleem. Neemt oneffenheden goed. </p> <p><br />De RS carbon schoen is speciaal ontwikkeld voor het schaatsen. De schoen heeft een carbon zool waardoor hij geschikter is om te gebruiken bij het schaatsen.</p>
152,89 €

Salom Vitane Dames 8

Salomon wordt ook wel de Zweedse Kluunschaatsen genaamd. Dit type schaats is de laatste jaren erg in opkomst. Vooral voor mensen die veel op natuurijs rijden, biedt de Salomon voordeel omdat de schoen zeer stabiel is en warm is aan de voeten. 

Let op: de Salomon Vitane valt klein

Een stevige lichte schoen die zeer soepel valt. Het zachte materiaal waarvan de binnenkant van de schoen is gemaakt is een verademing. Tenslotte is de zijwaartse stabiliteit optimaal dankzij de stevige schacht, die absoluut geen hinder oplevert bij het “diep zitten“. Lopen is geen enkel probleem. Neemt oneffenheden goed. 


De RS carbon schoen is speciaal ontwikkeld voor het schaatsen. De schoen heeft een carbon zool waardoor hij geschikter is om te gebruiken bij het schaatsen.