Craft Salopette Volledige grootte weergeven

Craft Salopette

Deze Craft schaatsbroek is geschikt voor heren en dames. Geschikt om mee te fietsen, schaatsen of hardlopen. Gemaakt van 2-way stretch Thermo Multi Brush materiaal. Thermo Multi brush is een materiaal gemaakt van een polyamide micro vezel. Ultra zacht en zeer comfortabel. Het is sterk ademend/vochtregulerend. Eenvoudig te onderhouden. 

Meer details

Craft Salopette <h1>Craft Salopette online kopen</h1> <p>Deze Craft schaatsbroek is geschikt voor heren en dames. Geschikt om mee te fietsen, schaatsen of hardlopen. Gemaakt van 2-way stretch Thermo Multi Brush materiaal. Thermo Multi brush is een materiaal gemaakt van een polyamide micro vezel. Ultra zacht en zeer comfortabel. Het is sterk ademend/vochtregulerend. Eenvoudig te onderhouden. Het bovenstuk met bretels zorgt ervoor dat de broek goed blijft zitten en de rug ook beschermd tegen de kou.</p>
52,02 €

Craft Salopette online kopen

Deze Craft schaatsbroek is geschikt voor heren en dames. Geschikt om mee te fietsen, schaatsen of hardlopen. Gemaakt van 2-way stretch Thermo Multi Brush materiaal. Thermo Multi brush is een materiaal gemaakt van een polyamide micro vezel. Ultra zacht en zeer comfortabel. Het is sterk ademend/vochtregulerend. Eenvoudig te onderhouden. Het bovenstuk met bretels zorgt ervoor dat de broek goed blijft zitten en de rug ook beschermd tegen de kou.