Craft Softshell Jack dames Volledige grootte weergeven

Craft Softshell Jack dames

Damesjas van Craft. Het softshell jack is zeer stijlvol en functioneel. De jas is getailleerd met een elastisch vermogen en lekker zacht van binnen door fleece panelen. Met reflecterende rits en drie zakken. Namelijk een kleine pocketzak voor een MP3 speler en twee normale zakken aan de voorkant met rits. De Craft jas is winddicht en heeft waterafstotende eigenschappen.

Meer details

Aanbieding Aanbieding!

Craft Softshell Jack dames <h1 class="std">Craft Softshell Jack dames</h1> <div class="std"> </div> <div class="std">Damesjas van Craft. Het softshell jack is zeer stijlvol en functioneel. De jas is getailleerd met een elastisch vermogen en lekker zacht van binnen door fleece panelen. Met reflecterende rits en drie zakken. Namelijk een kleine pocketzak voor een MP3 speler en twee normale zakken aan de voorkant met rits. De Craft jas is winddicht en heeft waterafstotende eigenschappen. Het materiaal is van polyester, spandex en TPU, dat zorgt voor een comfortabel, lichtgewicht, ventilerend kwaliteitsjack voor zomer en winter!</div>
65,29 €

Craft Softshell Jack dames

 
Damesjas van Craft. Het softshell jack is zeer stijlvol en functioneel. De jas is getailleerd met een elastisch vermogen en lekker zacht van binnen door fleece panelen. Met reflecterende rits en drie zakken. Namelijk een kleine pocketzak voor een MP3 speler en twee normale zakken aan de voorkant met rits. De Craft jas is winddicht en heeft waterafstotende eigenschappen. Het materiaal is van polyester, spandex en TPU, dat zorgt voor een comfortabel, lichtgewicht, ventilerend kwaliteitsjack voor zomer en winter!