Maple SL800 schoen - wide Volledige grootte weergeven

Maple SL800 schoen - wide

De SL-800 in wijde uitvoering. Perfect voor mensen met een brede voet. De schoen is thermoplastisch en dus eenvoudig te vervormen. De kuip van deze schoen is opgebouwd uit carbon en glasvezel. De gevormde kuip is voorzien van een naadloze binnen voering waar je prettig met blote voeten in kunt gaan schaatsen.

Meer details

Maple SL800 schoen - wide <h3><span>Maple SL-800 online bestellen</span></h3> <p><span>De topper van Maple is de GL90 schoen. De schoen is thermoplastisch en dus eenvoudig te vervormen. De kuip van deze schoen is opgebouwd uit carbon en glasvezel. De gevormde kuip is voorzien van een naadloze binnen voering waar je prettig met blote voeten in kunt gaan schaatsen.</span></p> <h3>Thermoplastische schoen</h3> <p>Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.</p> <p><span> </span></p>
276,82 €

Maple SL-800 online bestellen

De topper van Maple is de GL90 schoen. De schoen is thermoplastisch en dus eenvoudig te vervormen. De kuip van deze schoen is opgebouwd uit carbon en glasvezel. De gevormde kuip is voorzien van een naadloze binnen voering waar je prettig met blote voeten in kunt gaan schaatsen.

Thermoplastische schoen

Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.

  • Materiaal schoen: carbon