Maple SL800 schoen Volledige grootte weergeven

Maple SL800 schoen

Thermoplastische schoen. Makkelijk vervormbaar. De schoen is van carbon en glass fiber. Anatomisch gevormd voor perfecte pasvorm. Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen.

Meer details

Maple SL800 schoen <h2><span>Maple SL800 online kopen</span></h2> <p><span>Thermoplastische schoen. Makkelijk vervormbaar. </span><span>De schoen is van carbon en glass fiber. </span><span>Anatomisch gevormd voor perfecte pasvorm.</span></p> <h3>Thermoplastische schoen</h3> <p>Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.</p> <p> </p>
276,82 €

Maple SL800 online kopen

Thermoplastische schoen. Makkelijk vervormbaar. De schoen is van carbon en glass fiber. Anatomisch gevormd voor perfecte pasvorm.

Thermoplastische schoen

Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.

 

  • Materiaal schoen: thermoplastisch