Zandstra 1122 Thermo Schoen Volledige grootte weergeven

Zandstra 1122 Thermo Schoen

Deze lichtgewicht thermoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De voering bestaat uit een combinatie van neoprene/gel, waardoor hij soepel aanvoelt. De schoen is verstelbaar doormiddel van een riem met gesp. De schoen heeft een zachte polstering bij de achillespees.

Meer details

Zandstra 1122 Thermo Schoen <h2>Zandstra 1122 Thermo schoen</h2> <p>Deze lichtgewicht themoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De voering bestaat uit een combinatie van neoprene/gel, waardoor hij soepel aanvoelt. De schoen is verstelbaar doormiddel van een riem met gesp. De schoen heeft een zachte polstering bij de achillespees. </p> <h3>Thermoplastische schoen</h3> <p>Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.</p> <p><span><br /></span></p>
185,12 €

Zandstra 1122 Thermo schoen

Deze lichtgewicht themoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De voering bestaat uit een combinatie van neoprene/gel, waardoor hij soepel aanvoelt. De schoen is verstelbaar doormiddel van een riem met gesp. De schoen heeft een zachte polstering bij de achillespees. 

Thermoplastische schoen

Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.