Zandstra 1155 Long Track I Schoen Volledige grootte weergeven

Zandstra 1155 Long Track I Schoen

Deze termoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De schoen heeft een zachte polstering bij de achillespees. Thermoplastisch tot aan de enkel.

Meer details

Zandstra 1155 Long Track I Schoen <h2>Zandstra 1155 Long Track I schoen</h2> <p>Deze termoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De schoen heeft een zachte polstering bij de achillespees. Thermoplastisch tot aan de enkel.</p> <h3>Thermoplastische schoen</h3> <p>Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.</p>
185,91 €

Zandstra 1155 Long Track I schoen

Deze termoplastische Zandstra-schoen is zeer comfortabel tijdens het schaatsen. De schoen heeft een zachte polstering bij de achillespees. Thermoplastisch tot aan de enkel.

Thermoplastische schoen

Thermoplastisch betekent dat de schoen en/of de zool van de schaatsschoen naar de voet te vormen is. Hiermee ben je verzekerd van een optimale pasvorm en superieure grip tijdens het schaatsen. Om dit te bereiken moet de schoen verwarmd worden. Hiervoor worden ze in een oven op 90 graden Celcius verwarmd. Daarna trek je je nieuwe schaatsen aan, waarna de schoen zich volledig naar je voet vormt. Eenmaal afgekoeld behouden de thermoplastische schoenen hun nieuwe vorm. Het resultaat is een perfect passende schaatsschoen.